Inzicht en commerciële vaardigheden

Over ons

Over Fox Support

Fox Support maakt ondernemers en ondernemende mensen succesvoller. Hoe? Door de sleutel tot een succesvolle verkoopstrategie aan te reiken. Fox Support gelooft in de kracht van persoonlijk contact en is er van overtuigd dat verkoopresultaten verbeteren als ondernemers investeren in volwaardige klantrelaties, die gebaseerd zijn op persoonlijk vertrouwen.

Fox Support is opgericht door Martin Vos. Martin ontmoet dagelijks ondernemende mensen met veel expertise en kennis op hun vakgebied. Het viel hem op dat het juist deze mensen ontbreekt aan de instelling en commerciële vaardigheden om hun product of dienst te verkopen. Grote bedrijven hebben vaak een speciaal salesteam. Budget en tijd worden beschikbaar gesteld aan medewerkers om commerciële vaardigheden te ontwikkelen. Kleinere bedrijven en zelfstandige professionals combineren de commercie met allerlei andere zaken die moeten gebeuren. Tijd en geld om zakelijke vaardigheden te verbeteren zijn schaars, terwijl de noodzaak voor deze groep des te groter is.

Het is Martins passie om ondernemende mensen te trainen, te motiveren en succesvol te laten zijn. Inzicht krijgen in jezelf en anderen is de basis van zijn aanpak. Meer begrip van het commerciële proces zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen, authentieke manier commercieel kan zijn.